2012 m. kovo 13 d., antradienis

about blogger and colours of life

...kai jau galvoji, kad gyvenime daug patyrei - "išzubrinai" aukštuosius mokslus, perbridai per keletos darbų purvynus, sukūrei šeimą, pagimdei vaiką, vargais negalais pastatei namą - imi ir atrandi tokį mažą dalyką -"bloggą", netgi pradedi jį rašyti !!!:-))))  Nežinau, kodėl jis toks populiarus tarp šiuolaikinio jaunimo ir ne tik, Gal, kad tai mažas tavo pasaulis, kuriame lieki vienas su savo mintimis, gal jis žavus, nes gali anonimiškai blevyzgoti apie nieką ir apie viską (nes kai kurie bloggai yra tikras nesąmonių muziejus, kaip pasakė sesė:-), kitiems gal tai būdas pasipiarinti. 
Pati kitų tinklaraščių beveik neskaitau, neturiu laiko, užtai visada norėjau ir mėgau rašyti, mokykloje svajojau stoti į žurnalistiką, bet... Tačiau netgi po daugelio metų neišsipildžiusios viltys kirba pasąmonėje ir savo nagais drasko mintis šnypšdamos "daryk ką nors, gyvenimas ne kino filmas, kad prabėgtų pro šalį, TU ESI JO PAGRINDINĖ VEIKĖJA" (pav. Nr.1 "MANE filmuoja"!!!). Galbūt šita erdvė taps mano rašymo saviraiškos būdas, ne dėl kitų, vien dėl savęs, juk kažkada rašiau ir tikrą dienoraštį ranka (tik velnias, daugiau to niekad nedarysiu, nes dienoraštis dingo, ir įtariu kur, ir nenoriu to žmogaus gyvenime susitikti, brrrr...).     
O kada nors kada nors, gal senatvėje, kai jau aplinkiniams būsiu nebeįdomi, imsiu ir parašysiu knygą, bestselerį, apie niekingas rasių kovas arba apie spalvotų nykštukų gyvenimą :-) Juk garsiai ištartas žodis turi didelę galią - nevalia bus numesti užmarštin savo pažado. Nors... gal nieks jo ir neprisimins....
Bet norėjau pasakyti ne tai.  O tai, kad gyvenimas turi milijonus skonių ir potyrių - vienus dalykus atrandame anksčiau, kitus vėliau, trečių taip niekad ir nepatiriame - bet niekad niekam nėra per vėlu (nepriklausomai nuo vaikų skaičiaus, paskolų dydžio ar metų pase)!!! Tai, ką kiekvienas turime patyrę savo biografijoje, yra tik keletas akmenėlių saujoje iš Baltijos jūros dugno platybių (pav. Nr.2 "Gyvenimo spalvos"). Todėl neskaudus spyris sau į šikną, jokių "rytoj, tingiu ar nemoku" ir mes patys tapsim "savo turiningo, įvairiapusio, spalvingo gyvenimo šeimininkais" (nuskambėjo kaip vienas iš sėkmės mokytojų brainwash'ų:-).
Bet tiek aš, tiek Jūs patys viską žinote, tik kartais neprošal sau to priminti.

pav. Nr.1

pav. Nr.2


Komentarų nėra: